Demokratik Sol  Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Kireç Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Başkan Koray Yolcu ile Selçuk’a dair projelerini paylaşan Kireç ticaret ve ekonomiyi ilgilendiren konularda STO Başkanından görüş aldı.

Başkan Koray Yolcu Ticaret Odası’nı bu dönemde çok sayıda belediye başkan adayımızın ziyaret ettiğini bundan kurum olarak memnuniyet duyduklarını söyledi. Yolcu “ Odamıza gelerek projelerini bizlerle paylaşan bizlerden görüş alan her bir başkan adayımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Selçuk bizim Selçuğumuz. Bütün adaylar bizim kardeşimiz. Bu kenti hak ettiği yere getirmek, işimizi büyütüp ekonomimizi canlandırmak en büyük derdimiz. Yerel yönetim seçimlere sayılı günler kala seçim sürecini olumlu bir şekilde değerlendiren demokrasiye yakışır şekilde yarışan tüm adaylarımıza ayrıca teşekkür ediyor, Selçuk kazansın diyorum dedi. Yolcu DSP adayı Kireç’e ziyareti sebebiyle teşekkür ederek başarı temennisinde bulundu.