Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci Selçuk Ticaret Odası’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde atanarak göreve başlayan Kaymakam İnci, Selçuk Ticaret Odası Yönetimine iade-i ziyarette bulunduğunu dile getirdi ve STK’larla işbirliği içerisinde verimli çalışmalar yapmak istediğini belirtti.

İstanbul Esenyurt’tan ilçemize atanan Kaymakam İnci, tecrübelerinin Selçuk için faydalı olacağını belirterek koordinasyonun sağlanmasının önemini vurguladı. Selçuk’la ilgili mevcut ve planlanan yatırımların konuşulduğu ziyarette Selçuk Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Koray Yolcu Selçuk yararına her türlü desteğe ve yardıma hazır olduklarını söyledi.

Selçuk’un tarımsal üretim kapasite ve yeteneğinin geliştirilmesi, turizmde acil çözüm bekleyen konuların gündeme geldiği görüşmede Meclis Başkanı Yusuf Dereli tarafından Efes esnafının sorunları da gündeme getirildi. Altkapıdaki zemin bozukluklarının acil bir şekilde çözülmesi gerektiğini kaydeden Dereli, ülkemize gelen ziyaretçilerin ilk uğrak noktası Efes’e gelen ziyaretçiler daha ilk adımda zemin bozukluğu nedeniyle kazalar yaşayabiliyor. Zemin taşlarının düzeltilmesi ve yolun temiz bir hale getirilmesi gerekiyor dedi . Kaymakam Ekrem İnci konuyla yakından ilgileneceğini ve bununla ilgili yazılı bir başvuruya gerek olduğunu kaydetti.

Selçuk’ta mevcut ihtiyaçların karşılanması için proje geliştirilmesinin önemine değinen Kaymakam Ekrem İnci “her kurumla her kişiyle temas kurmaya özen gösteriyorum. Selçuk’ta birlikte iş yapma yeteneğini ortaya koymalı ve kurumsal işbirliklerini artırmalıyız” dedi.

Ziyarette; Selçuk Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Koray Yolcu, Meclis Başkanı Yusuf Dereli, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Karahan, Yönetim Kurulu üyeleri Ümit Yolcu, Zeki Yeni, Murat Tabak ve Genel Sekreter Filiz Acargil ile Basın Halkla İlişkilerden sorumlu Berrin Dereli hazır bulundu.