İzmir’de düzenlenen müsabakalarda Yıldızlar Kategorisinde il şampiyonluğunu kazarak kupanın sahibi olan Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Kız Futbol Takımı Selçuk Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Başarılı öğrencilere ziyaretlerinde Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezayir Bilekli, Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Müdürü Enis Ören ve Beden Eğitim Öğretmeni ve takım antrenörü Aykut Aydın da eşlik etti. 30 ilçe okulu arasında düzenlenen turnuvada geçen yılın birincisi takımı da eleyerek il şampiyonu olan kızlarımız Nisan ayında düzenlenecek yarıfinal maçlarına katılacak.

Selçuk Milli Eğitim Müdürü Cezayir Bilekli ziyarette yaptıkları açıklamada; Kentimizin şampiyonlarıyla ne kadar gurur duysak azdır. Sportif faaliyetlerde ilçedeki okulların her geçen yıl yeni başarılara imza attıklarını söyleyen Milli Eğitim Müdürü Ticaret Odası’na spora ve eğitime verdiği katkılar nedeniyle teşekkür etti.

STO Başkanı Koray Yolcu genç sporculara ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Selçuk’ta spor faaliyetlerinin artması ve kentin sportif başarılarla gündeme gelmesinin önemine dikkat çeken Yolcu spor alanında kentteki altyapı eksikliklerinin tamamlanması gerektiğini söyledi. Tam donanımlı bir kapalı spor salonunun kentte ulaşılabilir bir noktada olması gerektiğini kaydeden STO Başkanı Yolcu bunun için kentteki tüm paydaşların bu eksikliğin tamamlanması için talepte bulunmasına dikkat çekti. STO Başkanı Koray Yolcu ziyarete gelen Milli Eğitim Müdürü ile beraber şampiyon takımla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.