11. Halı Tasarım Yarışması için tasarlanan halılar, Selçuklu halı üreticisi Osman Can tarafından dokundu.

Ekonomi Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi, İstanbul İhracatçılar Birliği, İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği işbirliğiyle düzenlenen 11. Halı Tasarım Yarışmasında yarışan bütün tasarımları dokuyan kentimizin halı üreticisi Osman Can, yarışma komitesi tarafından düzenlenen özel geceye davet edildi.

Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu yarışma komitesi tarafından düzenlenen davette kentimizin başarılı işadamı Osman Can’ı yalnız bırakmadı.

Yolcu “Kentimizden çıkan bu başarıyla gururlanmamak mümkün değil. Tasarım halılarını dokumak gerçekten ayrı bir zanaat. Kendisini titiz çalışmaları ve çalışma azmi nedeniyle gönülden tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz” dedi.