Selçuk Ticaret Odası Akademik danışmanı ve İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslar arası Ticaret ve Finans Öğretim Görevlisi  Prof.Dr. Coşkun Küçüközmen Zor zamanlarda İşimizi Yönetmek ve İstihdam Seferberliği konulu konferansta konuştu.

Oda Başkanı Koray Yolcu, Meclis Başkanı Yusuf Dereli, Ticaret Odası üyeleri ve işletme temsilcilerinin katıldığı konferansta Prof.Dr. Coşkun Küçüközmen TOBB koordinatörlüğünde başlatılan İstihdam Seferberliği kapsamındaki istihdam teşviklerini anlattı. Şimdiye kadar işverenin işgücü maliyetlerini bu denli azaltıcı teşviklerin yapılmadığına vurgu yapan Küçüközmen, ekonominin sıkıntılı zamanlardan geçtiği bu dönemde başlatılan kampanyanın işletmeciler için önemli bir fırsat olduğuna dikkat çekti.

Zor zamanlarda işimizi yönetmenin püf noktalarını da veren Küçüközmen, TL cinsinden satış yapanların döviz cinsinden borçlanılmaması gerektiğini, her krizin fırsatları da beraberinde getirdiğini söyledi.