Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu, Meclis Başkanı Yusuf Dereli ve STO Meclisi Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu, Selçukluların iradesiyle seçilerek göreve gelen Sengel’i kutlayarak “ Belediyemizle sıkı bir işbirliği içerisinde olacağımıza inanıyoruz dedi. “İşbirliği içinde hareket etme noktasında Ticaret Odası’nın kararlı ve istekli olduğunu vurguladığı konuşmasında Başkan Koray Yolcu  “biz kentimizin hak ettiği yere gelmesi için her zamanki duruşumuzla ve kararlılığımızla hazırız” dedi.

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel Ticaret Odası ile ilerleyen dönemlerde ortak iş birliği ve projeler konusunda bir araya gelmeyi arzu ettiklerini dile getirdi.  Şirince ve Efes’te acil çözüm bekleyen sorunlar olduğunu, trafik ve otopark sorununun da hızla ele alınması gerektiğini dile getirdi.  Sengel ziyaret ve işbirliği konusundaki yaklaşımları nedeniyle Selçuk Ticaret Odası heyetine teşekkür etti.