9. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun evsahipliğinde, Başbakan Binali Yıldırım'ın başkanlığında, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile 365 oda ve borsanın yönetim kurulu başkanları ve meclis başkanlarının katılımıyla TOBB Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

6 Ekim 2016 Perşembe günü gerçekleşen Şura'ya Selçuk Ticaret Odası’nı temsilen Meclis Başkanı Yusuf Dereli  ile Yönetim Kurulu Başkanı Koray Yolcu katıldı.

TÜRK ÖZEL SEKTÖRÜ SORUNLARINI HÜKÜMETE AKTARDI

Şurada, 81 ilden 365 oda/borsa başkanı özel sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini, Başbakan Yıldırım ve bakanlara iletti. Her il temsilcisine ayrılan süre içerisinde bölge sorunlarının ve çözüm önerileri paylaşılırken, İzmir ili sözcülüğünü bu yıl Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral yaptı.

Şurada, 81 ilden 365 oda/borsa başkanı özel sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini, Başbakan Yıldırım ve bakanlara iletti.