TOBB 74. Genel kurul toplantısı Ankara’da yapıldı. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde (ETÜ) gerçekleştirilen, TOBB’un 74’üncü Genel Kurulu’nda, Rifat Hisarcıklıoğlu yeniden TOBB Başkanı olurken,  Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu TOBB Hesapları İnceleme Komisyonuna seçildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Ankara’da yapılan 74. Genel Kuruluna STO Başkanı Koray Yolcu, Oda Meclis Başkanı Yusuf Dereli ve Genel Sekreter Filiz Acargil ile birlikte katıldı.

Genel Kurulu öncesi tüm oda başkanları ve delegelerle birlikte Anıtkabir’i ziyaret eden Başkan Yolcu TOBB Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilen İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener’in ilçe oda başkanlarıyla düzenlediği istişare toplantısına da katıldı.  Yolcu, toplantıda İzmir’in sorunları ve çözüm önerilerini konuştuk diyerek TOBB genel kurulunun ülkemizin iş dünyasına hayırlı olması temennisinde bulundu.