TOBB ile Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi işbirliği ile hizmete sunulan "Yetenek Kapısı" çevrimiçi kariyer platformu (www.yetenekkapisi.org); işverenlerin ihtiyaç duydukları yetenekleri henüz eğitimleri devam ederken keşfetmelerine, öğrenci/mezunlar ile zaman ve mekândan bağımsız şekilde iletişim kurmalarına imkân sağlamaktadır.
"Yetenek Kapısı"nda oluşturulacak hesap ile ülkemizdeki ve yurt dışındaki üniversitelerin kariyer merkezleri ile iletişim kurulabilmekte, şirketlerin ve kuramların iş/staj ilanları istenilen üniversite ve bölümlerden öğrencilerin/mezunlarının başvurusuna açılabilmekte, özgeçmişler incelenerek adaylar ile sistem üzerinden iletişim kurulabilmektedir. Yetenek Kapısı; eğitimli gençler arasındaki marka bilinirliğinin artırılmasına, aynı zamanda kariyer etkinliklerinin düzenlenerek üniversitelerin düzenlediği kariyer fuarlarından haberdar olunmasına ve kayıt yaptırılabilmesine imkan sağlamaktadır. Yetenek Kapısı'nın kullanımını kolaylaştırmak için Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynaklan Ofisi tarafından hazırlanan kılavuz ile birlikte web sitelerinde kullanılmak üzere hazırlanan tasarımlar e-posta ile tarafınızla paylaşılacaktır. Sisteme ilişkin sorularınız olması halinde destek@yetenekkapisi.org adresine iletebilirsiniz.