ÜYELERİMİZE İNSAN KAYNAĞI ALANINDA DESTEK OLMAK İÇİN EGE KARİYER FUARINA KATILDIK

21-22 Mart tarihlerinde Fuar İzmir’de gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda ve Ege Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Ege Kariyer Fuarı’na katıldık.

Selçuk Kaymakamız Ekrem İnci ve Dokuz Eylül Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Dahi Zeynel Bakıcı  ve yüksekokul öğrencilerimizin de ziyaret ettiği standımızda 20 farklı üniversiteden öğrenci ve mezunlar Selçuk’taki firmalara iş ve staj imkânları için başvurularını gerçekleştirdiler.

YOLCU: “ÜYELERİMİZİN ELEMAN VE STAJYER ARAYIŞINDA DESTEK OLUYORUZ”

Oda Başkanımız Koray Yolcu, Selçuk’taki üye işletmelerin çalışan ve stajyer ihtiyaçlarına destek olmak için kariyer fuarına katılım sağlandığını, fuar süresince pek çok öğrenci ve mezundan başvuru aldıklarını söyledi. STO Başkanı Yolcu “ Oda üyelerimiz insan kaynaklarına ilişkin personel ihtiyaçlarını karşılarken Odamızdan destek alabilirler. Odamız bünyesinde oluşturduğumuz CV havuzunda üyelerimizin taleplerine uygun adaylar seçilerek üye firmamıza yönlendirilir. İş arayanla personel arayan işletmelerimizi buluşturan bir süreç yürütüyoruz. Üyelerimiz çalışan ihtiyaçları için 02328927010 numaralı Odamız telefonumuzu arayarak bilgi ve destek isteyebilirler.” dedi.