SELÇUK TİCARET ODASI VE ÜYELERİNDEN ELAZIĞ DEPREMZEDELERİNE YARDIM ELİ

24 Ocak gecesi merkez üssü Elazığ olan ve pek çok doğu ilimizi etkileyen 6.8 büyüklüğündeki deprem ve ağır kış koşulları nedeniyle bölge insanımızın ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla ülke genelinde pek çok yardım kampanyası başlatıldı. Devam eden kampanyalardan İzmir’de Valilik İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinatörlüğünde başlatılan yardım kampanyasına Selçuk Ticaret Odası üyeleriyle birlikte katıldı.

Selçuk Ticaret Odası ve Oda üyeleri Korumar Hotel, Efes Labranda Princess Hotel, Aqua Fantasy, Palmwings, Venüs Butik ve Avşar Gıda’nın katkıları ile toplamda 300 koli, AFAD tarafından belirlenen Elazığ Sarıbaba Mahallesi’ne ulaştırılmak üzere Selçuk Kaymakamlığı yetkililerine teslim edildi. Kolilerin içeriğinde giyim malzemesi, içme suyu ve erzak bulunuyor. Selçuk Ticaret Odası yetkilileri kampanyaya destek olan üyelerine teşekkür etti.