MİLLETVEKİLİ ATİLLA KAYA SELÇUK TİCARET ODASINI ZİYARET ETTİ

İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Ak parti ilçe teşkilatı Başkanı Selim Girbiyanoğlu, MHP ilçe teşkilatı Başkanı İbrahim Ali ve parti yöneticileri ile Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Ticaret Odasında Selçuk tarım ve ticaretinin temsilcileri ile yapılan toplantıya Oda Başkanı Koray Yolcu, Meclis Başkanı Yusuf Dereli, Yönetim Kurulu üyeleri İsmail Karahan, Zeki Yeni, Ümit Yolcu ve Genel Sekreter Berrin Dereli evsahipliği yaptı. Toplantıya Ziraat Odası Başkanı İbrahim Erdallı ve Oda yönetimi ile Esnaf Odası Başkanı Hayri Güller katıldı.
Oda Başkanı Koray Yolcu Selçuk sorunlarını ve çözüm önerilerini içeren dosyayı sunarak İzmir milletvekili Atilla Kaya’dan çözümler için destek istedi. Ziraat Odası Başkanı İbrahim Erdallı kuyu ruhsatlarıyla ilgili soruna değinerek çözüm için destek talebinde bulundu.

İzmir milletvekili Mahmut Atilla Kaya Selçukta kamu yatırımlarının devam edeceğini söyleyerek şimdiye kadar toplam 600 trilyonluk yatırım yapıldığını bunun Selçuk'ta kişi başı 20 bin TL yatırıma denk düştüğünü belirtti.
Küçük Menderes sorununa ilişkin olarak "Fetret çayını islah ettik aynı şekilde burayı da islah edeceğiz. Torbalıda Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer arıtma tesisi yapımı için söz verdi. Biz bunun da takibini yapacağız"dedi.

Ziyaret programının Vekil Kaya'nın doğum gününe rastlaması sebebiyle doğum günü pastası kesildi.
Ticaret Odası tarafından verilen Selçuk Sorunları ve Çözüm Önerileri dosyasındaki ana başlıklar:

1.KÜÇÜK MENDERES KİRLİLİĞİ
2.PAMUCAK PROJELERİ VE SELÇUĞUN DENİZLE BULUŞMASI
3. ÖREN YERLERİNDEN ALINAN PAYLAR
4.KENTE ULAŞIM ( KESİNTİSİZ İZBAN SEFERLERİ)
5.MESLEKİ EĞİTİM VE YÜKSEKÖĞRETİM
6. KENTE TÜM GİRİŞ VE ÇIKIŞLARA ARKEOLOJİK DOKU VE UNESCO VURGUSU YAPILMASI