Akreditasyon sistemi çalışmaları kapsamında, Selçuk Ticaret Odası ve Kuşadası Ticaret Odası arasında kıyas çalışması gerçekleştirildi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon sistemi kapsamında çalışmalarını sürdüren Kuşadası Ticaret Odası ve Selçuk Ticaret Odası kıyas çalışmasında; her iki Odanın da süreç yönetimi, hizmet kalitesi anlayışı, yeni akreditasyon standartları ve risk yönetimleri ile ilgili karşılıklı görüşmeler sağlandı.
Odamızda gerçekleşen çalışmaya; Selçuk Ticaret Odası Genel Sekreteri Berrin Dereli, Ticaret Sicil Müdürü Ozan Çamlıca ve Danışman Birsen Baştan Tırıs ile Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Danışmanı Didem Başdemir, Kalite Yönetim ve Akreditasyon Sorumlusu Merve Kahyaoğlu ve Ticaret Sicil personeli Burak Erkek ile katıldı.