Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu, Meclis Başkanı Yusuf Dereli, Yönetim Kurulu üyesi Ümit Yolcu ile meclis üyeleri,Tamsuer Gültekin, Mustafa Ünsal ,Mehmet Taş ve İsmail Yalçınkaya kentin asayişinin emanet edildiği iki yeni ismi ziyaret etti.
Selçuk Ticaret Odası heyeti ilk olarak ilçeye yeni atanan Emniyet Müdürü Özgür Çekçek’i daha sonra Jandarma Komutanı Mehmet Önder Ortoğlu’nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular. Dünya Mirası Selçuk’un huzur ve emniyeti için görevlerine yeni başlayan yetkililere kent hakkında bilgi veren STO heyeti trafik, asayiş ve güvenlikle ilgili belli başlı sorunlar ve çözüm önerilerini yetkililere ilettiler. Kurumsal anlamda da hem Emniyet hem de Jandarma ile işbirliğine her zaman açık olduklarını ifade ettiler.