Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu'nun 99'uncu maddesinin 3'üncü fıkrası uyarınca, illerde kurulu Odaların ve Borsaların Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımı ile yapılması gereken Yönetim Kurulları Ortak Toplantısı 3 Mart 2021 Çarşamba günü çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.
Selçuk Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Karahan, Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Yolcu ve Genel Sekreter Berrin Dereli nin katıldığı toplantıda STO Başkan Yardımcısı İsmail Karahan toplantıda gündem maddesi olarak bildirdiği Selçuğa meyvecilik tarım organize sanayi bölgesi kurulması ve İZBAN seferlerinin aktarmasız yapılmasına ilişkin üyelerimizden gelen talepleri ileterek, bölge sorunlarımıza dikkat çekerek görüşlerini aktardı. Toplantıda bölgesel sorunlar ve çözüm önerileri konusunda istişarelerde bulunuldu.